Media centar

Da sam ja neko - prof dr Đorđe Ćulafić i dr Miloš Bracanović

     Na koje sve izazove i sa kojim osećanjima vođeni nailaze braneći granicu između života i smrti govore prof dr Đorđe Ćulafić, gastroenterohepatolog UKCS, član tima za transplantaciju jetre i hirurg dr Miloš Bracanović, Urgentni Centar UKCS, član tima za transplantaciju jetre za emisiju “Da sam ja neko”

Novo Jutro TV Pink - Lidija Stojanović

     Lidija Stojanović, pacijentkinja sa presađenom jetrom našla se u 10 najžena u anketi koju sprovodi časopis Blic žena, pa je tim povodom bila gost u jutarnjem programu TV Pink

Politika - Hrabri Sara Milivojević i njeni roditelji

     Upoznajte divnu devojčicu Saru i njene hrabre roditelje koji su prvi put proslavili Sarin rođendan u igraonici kada je napunila 7 godina.

150 Minuta - Slavica Obradović, Todić Mladen i dr Saša Knežević

     Za TV Prva i emisiju 150 minuta govorili su Slavica Obradović, pacijentkinja koja čeka transplantaciju jetre punish 9 godina, Todić Mladen, predsednik udruženja “Zajedno za novi život”, pacijent sa presađenom jetrom i dr Saša Knežević, koordinator za transplantaciju organa UKCS

Politika - prof dr Đorđe Ćulafić, prof dr Sanja Radojević-Škodrić i Todić Mladen

     Za Politiku su o neinformisanosti i nepoverenju građana na temu doniranja orgaan, kako i zašto smo dospeli na Evropsko dno po broju donora govore prof dr Đorđe Ćulafić, gastroenterohepatolog UKCS, član tima za transplantaciju jetre, prof dr Sanja Radojević-Škodrić, direktorka RFZO i Mladen Todić, predsednik udruženja “Zajedno za novi život”

Dnevnik RTS - Goran donirao bubreg sinu Maksimu

     Poslušajte tatu Gorana koji je svom sinu Maksimu donirao bubreg i tako ga spasao života na dijalizi, uključujući i njegove lekare koji svi zajedno ne kriju radost što Maksim sada hrabro korača stazama srećnog detinjstva.

Vesti TV Prva - Željka Bojić, Ivana Joksić i prof dr Đorđe Ćulafić

     Poslušajte tatu Gorana koji je svom sinu Maksimu donirao bubreg i tako ga spasao života na dijalizi, uključujući i njegove lekare koji svi zajedno ne kriju radost što Maksim sada hrabro korača stazama srećnog detinjstva.

Politika - Maloj Ružici transplantacijom u Italiji spašen život

     Maloj Ružici iz Vrnjačke Banje je u septembru 2022 godine zbog tumora urađena transplantacija jetre u Bergamu. Ona se sada dobro oseća i već boravi sa svojim najmilijima u roditeljskoj kući.

BLIC - Slavica Obradović, devet godina čeka svoju šansu

     Od bezbrižne devojke od 24 godine do pacijentkinje sa cirozom jetre…Slavica Obradović je, uprkos komplikacijama i krizama koje samo njena bolest nosi, postala majka jednog divnog Viktora. Više o borbi koju vodi Slavica čekajući transplantaciju jetre pročitajte u intervjuu koji je dala novinama Blic.

Jutro TV Prva - Prof dr Đorđe Ćulafić i Mladen Todić

     Da li ima nade za ljude koji čekaju transplantaciju organa u Srbiji? Sa kojim sve ograničenjima u svakodnevnom životu se sreću pacijenti na listama čekanja za transplantaciju organa i kako izgleda njihov život iz dva različita ugla govore prof dr Đorđe Ćulafić, gastroenterohepatolog UKCS, član tima za transplantaciju jetre i Todić Mladen, pacijent sa presađenom jetrom, predsednik udruženja “Zajedno za novi život”

Praktična žena – Ivana Joksić: Život sa transplantiranom jetrom

     Naša draga Ivana Joksić za Praktičnu ženu govori o svom životu pre transplantacije jetre i kakvi su joj sada planovi nakon transplantacije, čemu se nada, o čemu sanja

Praktična žena – Razgovaramo sa roditeljima Konstantina dečaka koji je kao beba dobio novu jetru

     Hrabra porodica Dimitrijević na čelu sa petogodišnjim Konstantinom, našim Kokijem, govori o golgoti kroz koju je prolazila saznavši za strašnu dijagnozu za koju je jedini lek transplantacija jetre, koju je Koki imao sa nepune dve godine u Bergamu, Italija.